Kantoor

Welkom bij Zakenkantoor Johan Baert bvba!

De geschiedenis van Zakenkantoor Johan Baert gaat terug tot 1970 en we staan dus garant voor expertise van generatie op generatie. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar verstrekken wij een uitgebreid product- en dienstenaanbod op vlak van verzekeringen. Onze klanten zijn voornamelijk particulieren en kmo’s die dagelijks beroep doen op het advies en de alomvattende competenties van ons dynamisch team.
 

Onze objectiviteit en professionalisme uit zich onder meer als BZB lid in het onderschrijven van de sectorale gedragscode waarbij wij ons engageren onafhankelijk te opereren van eender welke maatschappij en zo steeds uw belangen te behartigen. Bovendien doen wij aan continue vorming op vlak van wetgeving, reglementaire bepalingen, productkennis, kantoorbeheer, IT en dergelijke meer.
 

Stevig geruggesteund door onze ervaring, expertise en kennis bieden we u de beste service aan betaalbare tarieven. Ons team staat voor u klaar met professioneel advies en ondersteuning. Samen beschermen we wat u lief is: uw familie, uw woning, uw wagen en natuurlijk uw gezondheid.

Wij wensen u tot slot nog veel surfplezier en hopen u snel op ons kantoor te mogen verwelkomen.

Onze troeven

  • Onafhankelijk verzekeringsmakelaar
  • Persoonlijke & professionele service & advies
  • Vlotte schade – afhandeling
  • Kwaliteitsgarantie door onder meer erkend BZB lidmaatschap
  • Meer dan 40 jaar ervaring!
  • Ons kantoor is ook buiten de kantooruren bereikbaar
  • Discretie staat bij ons altijd voorop

 

Johan Baert

Zaakvoerder en algemene leiding en vooral de nieuwe zaken beheert.
 

Ann De Block

Medewerkster die verantwoordelijk is voor de boekhouding en ook het algemeen beheer voor haar rekening neemt.